Prettig varen, stallen en onderhoud:

Watersport Twee Provinciën te Leeuwarden

  • watersport_twee_provincien_46
  • watersport_twee_provincien_32
  • watersport_twee_provincien_47
  • watersport_twee_provincien_66
  • watersport_twee_provincien_33
  • watersport_twee_provincien_48
  • jquery slideshow
  • watersport_twee_provincien_58


Het bedrijf Watersport Twee Provinciƫn in Leeuwarden is in het begin 2013 overgenomen door Sytze en Greta Kooi. Sytze heeft veel ervaring in de watersport, hij was 12 jaar schipper/eigenaar van een 35 meter zeilend charterschip en was 13 jaar samen met zijn vrouw Greta eigenaar van Yachtcharter Sneek, een motorbootverhuur bedrijf met bijna 30 motorjachten in haar vloot.
Daarnaast werd ook een platbodem verhuur bedrijf onder de naam Sailcharter Sneek geëxploiteerd met een vloot van 19 schepen.
De lokatie Watersport Twee Provinciën wordt nu langzamerhand ontwikkeld tot een allround watersportcentrum.
U kunt namelijk bij hen buiten en binnen stallen, DHZ loodsen huren, en allerhande werkzaamheden rond u schip laten uitvoeren.

Sytze en Greta Kooi

Sytze en Greta Kooi, de eigenaren van Watersport Tweeprovinciën, Leeuwarden

Sinds 2014 kunt u ook vanuit deze lokatie kleine platbodem jachten huren en is het boekingkantoor van Sailcharter Friesland hier gevestigd. De platbodemverhuur zonder schipper hebben wij in 2017 verkocht en wij bieden vanuit onze lokatie nu een 22.50 meter lange Stevenaak voor zeilvakanties aan. Dit schip, de AALTJE ENGELINA, biedt ruimte aan max. 12 gasten. Elk jaar zijn er ook tochten voor individuele aanmeldingen om mee te zeilen.
Sinds 2015 kunt u vanuit deze lokatie ook nog eens en motorjacht voor en prachtige vaarvakantie in Friesland en Groningen huren. Dit doen ze onder de merknaam Yachtcharter Leeuwarden.


Stalling, onderhoud, ...

Watersport Twee ProvinciĆ«n in Leeuwarden heeft de watersporter veel te bieden. Een zeer ruime winterstalling binnen van maar liefst 2.500 m² en buiten rond de 7.000 m². Verder willen zij u graag adviseeren en ondersteunen bij het onderhoud van uw schip. Met hun hands-on mentaliteit helpen ze u graag op weg naar meer vaarplezier.

Medewerkers

De dagelijkse leiding is in handen van Sytze Kooi. Daarnaast hebben zij een vakkundig scheepsmonteur en jachtschilder standby zodat zij u direct de nodige onderhoudsservice kunnen bieden, waardoor u prettig en ontzorgd kunt genieten van uw boot.